Att lägga i en högre växel

Glad tjej på väg till Nobel Night Cap i helgen. Tricket är som, vi nämnt många gånger på sajten, att emellanåt kunna ge sig själv ledigt och då utan dåligt samvete!

Just nu slits jag mellan att vilja kapitulera fullständigt och att tagga till extra för att oddsen är emot mig. Ena sekunden är jag helt tillfreds med idén att göra bokslut nu och lämna dessa förbannade tentor till senare medan jag den andra lovar mig själv att plugga ännu intensivare imorgon… Ja ni hajjar?

Poängen är att det är ok att känna så, sunt rentav. Teknis kräver mycket av en. Därom råder ingen tvekan.

Däremot är det en stor tillgång om du som jag (för det mesta) taggar till när du ställs inför utmaningar. För det är precis vad utbildningen går ut på, att testa dig och din problemlösningsförmåga till max. Du kommer kanske inte alltid att älska det men du måste gilla grundidén.

För kicken, när du klarar utmaning efter utmaning…

Den är mer än värd det…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.