da Vinci – släng dig i väggen!

Om knappa 2 veckor är det dags för tenta i kursen Maskinkomponenter där vi räknar på bromsar, växlar, kopplingar och olika förband. Men förutom att kunna räkna på grejorna måste vi även kunna identifiera ett gäng olika maskinelement genom att kolla på CAD-ritningar i genomskärning. Det är min svaga punkt. Genomskärningsritningar säger mig nada. Så idag har jag plockat fram varenda färgpenna jag äger och lekt da Vinci hela eftermiddagen (med mycket hjälp av min pojkvän som kan allt om bilar). Inte så pjåkigt, eller vad säger ni?

4 Replies to “da Vinci – släng dig i väggen!”

  1. Kan tänka mig att Martin är till hjälp där, kommer fortfarande ihåg hans bilprojekt i trean…

    Gillar bloggen förresten, gör att jag får en aning om vad alla som går mekanik här håller på med också! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.