Lund levererade!

Min helg har verkligen varit helt tokig. Fredag 05.30 kravlade jag mig hur sängen för att släpa mig till Arlanda Express, möta M-Styrelsen och sen flyga ner till Lund för att hänga med deras M-Styrelse.

Väl på plats följde en helt otrolig helg med konferens, utbyte, gasque, jippon och självklart fest på nation! Det var helt enkelt en toppenhelg och Lund visade sig verkligen från sin allra bästa sida!

Söndag 14.30 var jag hemma och med deadline 08.15 på KEX-delrapporten var det bara att koka kaffe och köra hårt. 03.15 stupade jag i säng men inte utan att ha hunnit skriva klart och lämna in rapporten i tid! Maken till ansträngning var det länge sedan jag utsatte mig själv för. Och nej detta hör inte till vanligheterna men eftersom jag tycker att sektionsengagemang är så sjukt kul så får det va värt en och annan lång natt ibland 🙂

Igår var det redovisning av den individuella fördjupningen i KEXet och det gick faktiskt riktigt bra (jag hatar att prata inför folk!). Nedan finns lite bilder på min lilla modul (galet nöjd!). Jag har alltså byggt, programmerat, lött och etsat alltihopa själv! Det är en liten mobilkontroll som kan fjärrstyra en mobiltelefon via bluetooth (ringa upp förbestämda nr etc).

 

 

 

 

 

 

 

2 Replies to “Lund levererade!”

  1. Häftigt! Kul när man kommit så långt att man kan tillverka grejer som faktiskt funkar, OCH att man kan förstå teorin bakom, varför det funkar 🙂 Grattis till att ha kexet klart!

    1. Ja det är verkligen galet motiverande att lyckas bygga något som fungerar! Nu går vi dessutom in i gruppdelen när vi ska bygga en hel liten robot (yay!) så KEXet är inte riktigt över än 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.