Myror i benen

Jag hatar att vara sjuk. Verkligen hatar. Det är så förbannat tråkigt. I alla fall när man, som jag nu, är kvasi-sjuk, dvs ingen hög feber men ändå tillräckligt för att tunnelbaneresan till campus på morgonen får det att svindla för ögonen. Yuck. Precis sett klart “Something borrowed” och blödig som jag är måste jag erkänna att den är rätt mysig om än extremt förutsägbar.

Bjuder på en bild på mig från årets mottagning så länge (från när vi var på Kent på Sjöhistoriska). Good times, good times. Helt sjukt egentligen att jag höll mig frisk hela mottagningen (med tanke på hur lite jag snittade i sovtimmar) och istället blir sjuk nu. Världen är upp och ned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.