Så förbannad att jag kokar

Om ni följt debatten kring den blåsta generationen så hoppas jag innerligt att ni inte fallit för det ogenomtänkta dravel Isabella Löwengrip kallar debattartikel. Den brudens bubbla skulle behöva smällas med kraft. Maken till mer verklighetsfrånvänd världsbild får man leta efter.

“Är man missnöjd med sin lön kan man bara gå till chefen och lösa det och trivs man inte på jobbet är det bara att byta”.

Det är ju så att man nästan börjar gråta. Har ni lust att få er en tankenöt och utmana eventuellt invanda tankemöster om individens överlägsenhet och hur ambition övervinner alla hinder (läs Blondinbellas “jantelag”) kan jag rekommendera följande debattartikel.

ps. Sista tentan gick inte heller som väntat för mig. Blä. Men nu är det sommarlov!

One Reply to “Så förbannad att jag kokar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.