Sommarlov – en sanning med modifikation

Officiellt tog vår tentaperiod slut den 27e maj i år men jag valde att skjuta på tentan i Produktion tills den 9e juni (då ligger ordinarie omtentamen), mest för att kunna maxa pluggtiden inför Elektrotekniken som jag upplevde som mycket roligare och viktigare för mitt val till master (mer om det i ett annat inlägg). Så de senaste dagarna har jag gått på fejksommarlov, sovit lite längre än vanligt, slängt ett öga på material inför Produktionstentan samt jobbat en hel del. Men efter den 9e är det officiellt över. Då är det sommarlov på riktigt.

Tills dess blir det mer kvasi-ledigt men jag klagar inte, 25°C och strålande sol är inte helt fel när man pluggar utomhus i en park!

2 Replies to “Sommarlov – en sanning med modifikation”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.