Tentaplugg vid ett fönster

image

Jaha. Här sitter jag och pluggar Mekanik II vid ett fönster i KTHB (Biblioteket) och ute visar sig hösten från sin allra bästa sida. Typiskt. Allt jag vill är att gå ut i solen och njuta av det fina vädret, kanske dricka en kopp varm choklad på ett mysigt fik. Men icke, är det tentavecka så är det.

På lördag går min enda (!) tenta av stapeln men parallellt har vi också ett stort projekt i Tillverkningsteknik som tyvärr blir lidande. Men men, den dagen den sorgen.

Nu blir’e mer plugg och sen Aerobics på Svea (att hålla i träningen under tentaveckorna är ett måste för mig annars kan jag inte åstadkomma det fokus jag behöver!). På återseende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.