Tentapub och starten på en ny period

I lördags var det alltså dags för Tentapub I – årets första. Gissa om vi var taggade. Mamma mia. Det är svårt att riktigt ordentligt förklara för någon som inte pluggar hur fruktansvärt man längtar efter den där tentapuben och allt vad den innebär:

– Slutet på en pluggperiod (KTH har 4 per läsår)

– Att du på ett eller annat sätt tagit dig igenom periodens tentor

– Att chansen att börja om äntligen infunnit sig. För hur många av oss svär inte inför varje ny period att nu, nu jefvlar, ska vi plugga mer, ordentligare och bättre. Right?

Själv gick jag på förkör hemma hos en kompis och sen körde hela KTH-gänget (inkl. vänner som var på besök) all out på Elektros sektionspub. Galet roligt!

Men nu, efter en helg utan något vettigt, är det måndag och en ny period har tagit sin början (HJÄLP!) och som start på den passade jag på att laga massa matlådor idag för att plugga hade jag sannerligen ingen lust med. Dessutom mår jag sådär lagom bra och misstänker att den där post-tenta förkylningen inte är långt borta… tyvärr.

Så nu blir det snart till att hoppa i säng för imorgon är det sektionsmöte på M och det måste jag helt enkelt gå på. Därmed basta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.