Världens sämsta tajming

Det känns ju förbannat typiskt att vakna upp lördag morgon efter en toppenvecka med bra besked (skrev B i Maskinkomponenter och 9/9 på Termo-KS!) och roliga förtroendeuppdrag (Studienämndsordf. kommande år och KF-möte i tisdags) med en hals tjockare än Arnold Schwartzeneggers. Fy sjutton. Jag som verkligen börjat lita på att alla blåbär varje morgon gjort mitt immunförsvar oövervinnerligt. Tydligen var så ej fallet. Så nu sitter jag här i min soffa med ingefära-thé, vitlök, glass och vatten i hopp om att ta död på detta på mindre än 1 dygn. Vad tror ni?

Hur som, för att prata om något roligare är det nu mindre än en vecka kvar till Bryssel och en helg i festandets tecken med min underbara vän Stephanie och härligt nog känns nästa vecka schema-/planeringsmässigt helt ok. Ska dessutom lura iväg min pojkvän på en hemlis onsdag kväll, det gäller att prioritera in roliga saker även när tiden är knapp!

Tänkte även (om jag orkar i helgen) svänga ihop ett inlägg om hur KTH fungerar/är uppbyggt. Det är bra mycket krångligare än man tror och inte helt fel att ha koll på som student!

Men nu ska jag återgå till sjukstugan. Ciao!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.