Hurra för vettiga läsare!

Hurra för vettiga åsikter! Jag är själv KTH:are, tjej och har precis kommit ut i arbetslivet. Jag tycker att KTH-bloggarna tyvärr är ganska tragiska (på gränsen till desperata) och det är pinsamt att livet som student på KTH framställs som en utekväll på Stureplan (det är verkligen inget fel på utekvällar men varken jag eller mina vänner känner igen sig i denna bild av studier på KTH. Alls.).

Speciellt tycker jag, precis som du skriver, att det känns lite stenålders att behöva visa att man kan vara snygg och smart. Det är 2011. Kom igen!

Skönt att få bekräftat vad vissa tvivlar på, nämligen att fler är kritiska. Tack Ia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.