Att medvetet missförstå någon

Låt mig reda ut lite saker: Det är outhärdligt trist att konstant bli missförstådd eller feltolkad så nu gör jag ett till försök, Lina och KTH-bloggare där ute.

Ambitionen med kritiken mot bloggarna var att få in mer KTH-relaterade inlägg, INTE att ni enbart skulle skriva om vad ni gör i skolan. Jag har aldrig sagt det, aldrig skrivit det, aldrig blivit citerad på det sättet. Så snälla, nästa gång ni ämnar bemöta kritik: läs ordentligt vad personen skriver och undvik att medvetet överdriva/missförstå/feltolka vad han/hon sagt. Inte nog med att det är en ganska hopplös argumentationsteknik, det förstör hela poängen med debatten eftersom jag, i det här fallet, gång på gång förväntas bemöta kritik som grundar sig på något jag aldrig påstått. Det blir helt enkelt rätt meningslöst och tröttsamt.

ps. @ Lina: Följande kommentar vägrar dyka upp på din blogg så jag postar den här:

Varför kritiken inte diskuteras mer med er som skriver förstår jag inte heller och angående KTH-bloggarna så sökte jag men, som historien förtäljer, fick jag inte jobbet. Jag köper för övrigt åtlöje-delen/varför du ville försvara dig och för att förtydliga så var det inte min formulering. Håller oxå med om att detta känns färdigdiskuterat nu.

2 Replies to “Att medvetet missförstå någon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.