Kim vs. Termodynamik, 1 – 0

Igår var en sån där dag när allting bara stämmer. Vi fick tillbaka KS:en i Termodynamik och jag kunde överlycklig konstatera att jag klarat 6/9 poäng och således slipper besvara fråga 1 och 2 på tentan, SEGER! Dessutom gick inlämningsuppgiften i Maskinkomponenter som en dans. Den handlade om kugghjulsdimensionering och påminde mycket om kursen i Hållfasthetslära vi läste i höstas (en av de roligaste kurserna hittills!).

Nu hoppas jag att även denna dag flyter på i samma stil. Det är så obeskrivligt fantastiskt när allt bara fungerar. Det gäller att njuta! Men det bästa är att när det sedan kommer dagar då allt går åt pipan kan jag ta fram dessa små segerdagar ur min minneslåda och påminna mig själv om att jag kan om jag bara vill. Det är guld!

2 Replies to “Kim vs. Termodynamik, 1 – 0”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.