Styrelseinternat, födelsedagsfester och inget plugg!

Någon sa en gång till mig att KTH:are verkar så tråkiga för vi pluggar hela helgerna (läs festar aldrig). Jag garvade mest som svar men det tråkiga är att den fördomen i viss mån lever kvar. Missförstå mig rätt, ja – vi pluggar väldigt mycket de allra flesta av oss men nej – det utesluter inte ett rikt och festlig liv utanför skolan. Faktiskt.

Själv har jag haft världens roligaste helg. I fredags kickade vi i Maskins styrelse igång vårt mini-internat med massiv handling på Systemet och Pris-Xtra. Sen bar det av till mitt landställe för lite konferenskänsla. Vi stannade tills lördag eftermiddag och åstadkom faktiskt väldigt mycket under mini-internatet. Men framförallt hade vi jäkligt trevligt. Alla grupper som ska jobba ihop under en längre period borde verkligen starta igång verksamheten med ett internat – det gör underverk för gruppsammanhållningen!

Lördag kväll spenderades sedan på dubbla födelsedagsfester (tack Anna och Maria!) och således blev det inte mycket gjort idag (men vad gör det om hundra år?), har mest hängt med min pojkvän och lagat en och annan matlåda.

Men nu borde jag nog gå och lägga mig för imorgon är jag ledig och då väntar en massiv Mekanik II-pluggdag. Vi höres!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.