Maskinteknik i heta stolen

Nu är det såhär att jag gått och funderat länge och väl på hur jag på bästa möjliga sätt skall presentera mitt fantastiska program Maskinteknik. Överdådig presentation? Slideshow med bilder från fredagspubarna i Smörjis? Youtube-klipp där jag kör mimteater? PowerPoint?!

Nej skämt åsido. Jag kan omöjligen ensam ge er en schyst bild av vad det innebär att plugga på Maskin. Det är det som är det häftiga. Här samsas alla typer av människor och studieinriktningar (vi har 12 Masterprogram, flest på hela KTH!). Så vi gör såhär, jag skakar fram det bästa Maskin har att erbjuda och levererar dessa fantastiska personer i ett litet behändigt format (läs blogginlägg) och så får ni själva bilda er en uppfattning om huruvida mitt program är något för er (det är det ju självklart, jag är mest artig nu).

Dessa inlägg kommer gå under namnet Maskinprofiler och dyka upp sporadiskt under våren. Har ni idéer om vad specifikt ni skulle vilja veta mer om är det bara att slänga iväg en kommentar eller ett mejl på kimoberg@kth.se. Nu kör vi!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.